Us

Us

donderdag 15 december 2011

Mickey's very merry Christmas party & Epcot And lots of other things...

Jullie zullen wel denken...en dit is ?! Nou, dit zijn gewoon ff heerlijke plaatjes van de afgelopen dagen. De bovenste foto is de hele aardige oude meneer van de Candy & bakery shop op Sunset Boulevard in THE studio's. Echt, wat een heerlijke winkel, de hele dag maken ze daar verse cupcakes, spekkies in choco en kokos en wat al niet meer..zoals je in de vitrine kunt zien. Die meneer zei heel lief tegen me, "What can I get you, honey ?" ik dacht, de hele vitrine, maar liet het maar bij een spekkie met kokos en choco, die we heeeeerlijk vonden.
De andere foto, is gemaakt bij Kobe..de plaatselijke japanner. We hebben maandag rustig aan gedaan, en zijn s'avonds naar de japanner gegaan. We hebben alleen maar complimenten gekregen...maar eerlijk is eerlijk; de jongens waren geweldig. Ze hebben gewoon meegegeten van de plaat, de miso soep braaf opgegeten, de groenten, de noodles en de rijst en de garnalen zijn er allemaal ingegaan, met stokjes, want zo hoorde het. Ze vonden de ' kung fu panda' meneer supercool. Sowieso, bij ieder restaurant geen problemen gehad, ze eten fijn a la carte mee, geeft ons ook wat ruimte om relaxter van restaurantbezoek te genieten..

Anyway, dinsdag flink geshopt voor de mensen thuis, en voor onszelf. Leuk gescoord bij oa Guess, Lacoste en Guess kids. Het was aardig weer, maar werd bewolkt en we besloten de KIDS te laten slapen voor onze 'big night' Mickey's very merry Christmas party....
We waren rond 5 uur in het park, omdat we te lang hadden lopen lummelen thuis, maar op de Ferry van het TTC was er al overal kerstmuziek en een bijzondere sfeer...het leek wel kerstavond...

Toen we binnenkwamen eerst allemaal een bandje om, zodat de dagbezoekers konden worden onderscheiden van de party visitors. Dit event is namelijk een 'hard ticket event' dus zonder geldig kaartje geen feestje ;-)
Bij Cosmic Ray maar effe soep, salade kipnuggets etc gescoord en toen maar nog wat attracties gedaan. Alle cast members waren superaardig en gaven ons veel tips wat te doen...eerlijk gezegd...Parijs; eat your heart out...wat zijn ze hier servicegericht zeg. Toen we bij pinocchio waren was het 7 uur dus besloten we maar eens de gratis chocolademelk en cookies uit te proberen. Er was nog niemand en de cookies waren superlekker en supervers. Voor de kids was er appelsap en appelpartjes, maar ze dronken ook graag warme choco, dus was super gezellig. Nico zei nog " let the memories begin" slaat zo op nu; dit herinneren ze zich later nog, want de hele avond was het choco choco choco !!!
Gelukkig hadden we om half 8 een goede plaats aan Main Street voor de kerstparade..dit was echt een superlange en supermooie parade !!

Ik heb geen foto's van de parade, (sommige dingen moet je in het moment beleven, ik was veel te druk met mezelf en de jongens) maar het was zo mooi !! Viggo is helemaal gek van Duffy the Disney bear. Ook hij stond op een van de floats en zwaaide naar viggo. Alec kreeg een kushandje van Sneeuwitje en gaf er toen tien terug. Woody herkende ons van de danceparty waar we net voor de parade heen waren gegaan en maakte het gebaar '3' naar ons en 'ik zie jullie voor de 2e keer' , jongens waren er ondersteboven van...'Woody kent ons, mama"
En toen op het laatst kwamen de prinsessen met de fairy godmother, en Nico heeft het heel goed gefilmd hoe ze allemaal lieve dingen naar ons allemaal riep. Echt super, geluksvogels waren we. Daarna nog spectaculair vuurwerk wat niet op scheen te houden. Ik zou zeggen, als je iets moois wil zien kijk dan naar dit filmpje ;

Mickey's very merry Christmas party Fireworks !! wauw !!

Daarna was het een schandalige kwart voor tien, maar de kids wilde echt naar Jack Sparrow dus in we naar de pirates gegaan. Hier nog een leuke foto van een aantal super castmembers die op de foto gingen met de kinderen, ze mochten zelfs meezingen.

En met een foto van Santa's Candy Cane garden, waar ook onze foto van de kerstkaart is genomen sluiten we deze heerlijke, lange, maar geweldige avond af !!
De volgende dag dus rust....lekker aan ons zwembadje gezeten en in de hot tub van ons geweldige huisje Livin the dream retreat. Het bevalt ons prima, het is hier erg rustig, ik denk stilte voor de storm ivm kerstvakantie die nog komen gaat. S' avonds nog gegeten bij Sweet tomatoes en souplantation. Was echt een aanrader, ik denk dat we 27 dollar kwijtwaren en alles is vers gemaakt en veel groente, een gigantisch saladebuffet met alle groenten, ook veel niet vette dressings, 6 verse gezonde soepen, home baked Bread, andere flatbreads, huisgebakken muffins en lekkere toetjes. We hebben ff een flinke vitamineboost gepakt en niet normaal hoeveel keus.

Vandaag stond Epcot op het programma. Zeer educatief !! Viggo en Alec hebben geleerd, zover dat kan, wat energie is. Zowel voor mens, als voor bijvoorbeeld een auto of licht in je huis. De grote Zeetanks vonden ze ook super, met alle vissen die ze herkenden uit Finding Nemo. Ook vond Viggo test track heel leuk, hoe auto's worden getest en gereden.
Alec vond Nemo de attractie heel erg leuk en in World Showcase wilde ie 2x in Mexico in de Fiesta boat tour.
Hier wat impressies van de dag

Tja, zo zie je Marokko, Italië, Duitsland en China in een dag !! We hebben in Marokko heel lekker gegeten in een echt Marokkaans restaurant, en Alec wilde ook wel buikdansen...
Alle landen hadden iets leuks te doen of te zien, het was super. Ook heeft Viggo weer wat Engelse woordjes geleerd, en Alec zegt nu, bye bye tegen iedereen.
Eind van de dag wilde we nog iets eten voor we huiswaarts gingen en ik stelde Coral Reef restaurant voor bij Livin with the Seas. Nico vond het allemaal goed, en ze hadden nog wel een tafel... Ik ken dat restaurant niet, dus die waitress zegt, we hebben een hele beautiful table. Ik denk jaja, het zal wel....nou inderdaad, ze had gelijk ; recht voor de immens grote zeetank. We kregen een boekje bij, waar alle haaien, vissen en een gigantisch grote zeeschilpad in stond, die kon je allemaal aankruisen. Het leukste was, die schildpad, van 2 bij 2 meter, lag recht voor ons, ons een beetje lui aan te kijken ;-))
Geweldig !! Alle andere tafels jaloers op ons mooie uitzicht, en wij hebben genoten. Er kwam zelfs even een duiker langs.



De kinderen en wij hebben allemaal genoten van de uitstekende kreeftensoep, daarna hadden de kinderen mahi mahi vis, met broccoli, en wij hadden kabeljauw met truffelrisotto, het was allemaal heerlijk!! Nu ligt iedereen lekker te slapen, en wij ook morgen vast weer een leuke dag !!! Epcot was geweldig leuk en vooral leerzaam, we hebben allemaal genoten.

11 opmerkingen:

  1. Wow. Ziet er fantastisch uit! Het is te zien aan de foto's dat iedereen geniet :)) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow Wow Wow wat hebben jullie super dagen gehad.Ik ben serieus jaloers op zoveel kerstsfeer.
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo te zien en lezen hebben jullie een paar hele mooie dagen achter de rug! Heerlijk, nog veel plezier!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fantastische dagen hebben jullie achter de rug. Leuk dat de kinderen ook alles willen proberen qua eten. Zeer herkenbaar allemaal. Wij hebben onze kids ook altijd van kleins af aan overal mee naar toe genomen en ze genieten er net zo van als wij.
    Wat ontzettend leuk die kerstsfeer mee te maken, geniet lekker verder.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zijn zeker enorm leuke dagen geweest zeg.
    Het ziet er allemaal erg gezellig uit.
    Volgens mij hebben jullie model jongens, het lijkt wel of ze meer lusten als die van ons van 16 jaar.
    Heel veel plezier weer de komende dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijke dagen hebben jullie weer gehad zeg, en wat ziet alles er toch schitterend uit.!
    Jullie mogen met recht trots zijn op jullie kinderen, wat lusten ze veel zeg!, petje af.
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige foto's hebben jullie gemaakt.
    Zo te zien vermaken jullie je prima.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. sjee wat prachtig allemaal! heerlijk dat jullie zo volop genieten samen enne erg leuk om jullie te volgen. dat doen we dan ook trouw xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijne feestdagen. Pa en ma (Henri en Leny) volgen jullie blog ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Nico,joyce,viggo,alec

    Wat zijn jullie daar lekker aan het genieten!!
    En wat een belevenis voor de kids,leuke foto"s allemaal,kunnen we ook een beetje meegenieten!!
    Vanuit rijen willen wij jullie hele fijne feestdagen toewensen.
    Groetjes Hans& Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi,

    Wat een leuke foto's!!! Zo te zien genieten jullie er heerlijk van.

    Groetjes,

    Monique

    BeantwoordenVerwijderen