Us

Us

dinsdag 6 december 2011

Een goede vlucht...maar korte nacht

Helaas volgen de foto's over een paar uur, in verband met mijn technisch onvermogen, maar..hier een verslag van onze aankomst hier !

We waren op tijd van huis gegaan en kwamen rond 10.10 bij P3 aan. Altijd even een consternatie met Kids & koffers, maar gelukkig hadden we alles nog toen we bij de incheck kwamen rond 10.45.

Vlotte incheck, en op weg naar de gates kwamen we...jawel, zwarte pieten tegen. Viggo had direct een heel verhaal, over dat ie blij was dat ie naar Amerika ging en de pieten vroegen direct; ga je naar Disneyworld...good guess, maar ja, zwarte pieten weten natuurlijk alles, ;-)

We hadden dan natuurlijk ook zo'n leuk en gezellig Sint weekend gehad, dat de jongens nog steeds hieperdepiep waren. Des te meer zaten wij erover in, of de jongens toch wel een beetje de reis zouden gaan trekken zonder het hele vliegtuig af te breken.

Maar ze deden het, boven verwachting supergoed !! Bijna 9,5 uur is erg lang, maar ze deden het heel goed. Wat wel hielp was de uitstekende service, lekkere maaltijden (zover mogelijk met vliegtuigvoedsel), zoal bijvoorbeeld mijn pasta met coquille en gamba, carpaccio vooraf, lekker toetje na. De snacks, waaronder een lekker ijsje, en voor de jongens speciale KIDS maaltijden, inclusief gevulde eitjes, chicken nuggets, pepernoten etc etc. Ze werden echt verwend !! Chapeau voor Arkefly !!


Om 17.23 waren we weer aan de grond...terug in Orlando, door de douane, waar we bij immigration eens niet een chagrijn troffen, maar een aardige meneer (kan dat bij US customs..Ja dat kan dus) die ons ook nog op een Mickey mouse stempel in ons paspoort 'trakteerde'. Mooi zo, dacht ik, de toon is gezet, haha. De bagage stond al op de band, dus we waren binnen 45 minuten bij dollar, waar we direct aan de beurt waren. De voucher voor de upgrade werkte en ipv midsize SUV hebben we nu een 'Chevy' Traverse onder onze kont...mijn god...ruimte is een understatement !! De wielen zijn groter dan Alec, volgens hun is het een reuzenauto, en Nico verzuchtte direct weer dat hier de parkeerplaatsen zo lekker ruim zijn, dus hij geniet ook weer haha !!

Om 2045 uur waren we op Terra Verde, inchecken ging soepel. Townhouse voldoet aan verwachtingen, lekker ruim, en zeer gunstig gelegen. We waren allemaal doodop en zijn direct gaan slapen. Maar om 3 uur kwam Alec al, en om 4 uur stonden de heren elkaar alweer op te stoken, dus stonden we om half zeven (!!!!!) al bij de Wal Mart....niet te geloven gewoon. Maar goed, lekker ontbijtje meegenomen en lekkere kerst cookies en muffins en de kids hebben Peter Pan peanutbutter dus zijn ook in de gloria. En zo zijn we weer terug in Orlando, t'is heerlijk, 24 graden zon, terwijl in Nederland het giet en donker is, we genieten nu al; maar morgen het echte werk, Magic Kingdom, kan het bijna niet geloven, dat we dit samen mogen meemaken !! Maar vanavond eerst lekker restaurantje kiezen; wordt het T rex in downtown Disney ( kan ik meteen Days of Christmas checken haha) of Outback of Kobe.....ik denk er nog even over !!

6 opmerkingen:

  1. Oh, wat klinkt dit lekker, die temperaturen en keuze van restaurants. Om jaloers op te worden. De service in Premium Comfort is inderdaad goed heh? Fijn dat alles zo vlot verlopen is, heel veel plezier.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk jullie zijn er en ook nog een fijne reis gehad. Dat kan al niet meer stuk!!. Het was wel een beetje "pluk de dag" voor jullie maar dan heb je ook wat aan je dag zullen we maar zeggen.
    Ga maar lekker naar T Rex, ook een favoriet van mijn zoontje (ook Alec dus).
    Heel veel plezier en tot morgen,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn er! Heerlijk, hier hagelt het weer dus nog een reden om daar van het goede leven te genieten! Veel plezier im MK!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een bofkonten! hier waaien we bijna weg door de storm. Genietse
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha ha ha,

    Leuk om te lezen, dat we niet de enige zijn die op de eerste dag al zo vroeg bij de Wallmart rondlopen.

    Hoe is het huis? Mooi?

    Heel veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is dat toch leuk om samen met je kids allemaal te gaan ontdekken...Super!

    BeantwoordenVerwijderen