Us

Us

woensdag 7 december 2011

Magic Kingdom, a magical day !!

@allen heel erg bedankt voor al jullie reacties...En ja, tis inderdaad misschien niet aardig, maar toch is het hier wel extra genieten als je van dat slechte weer hoort.

@saskia Alec is ook fan van T rex hoor, dus weer een overeenkomst ;-)

Gisteravond toch naar Downtown Disney gereden voor T Rex en inderdaad, zoals het hele Rainforest keten ; geen bijzonder eten, maar de setting was geweldig !! De jongens waren erg onder de indruk. Na het eten natuurlijk wat favoriete shops langs waaronder natuurlijk Days of Christmas. Ik mistte direct vriendinnetje Wendy, die net als ik ook lichtelijk kerstfreak is, en zeker ook deze winkel had weten te waarderen. We zijn allebei gek van deze periode, dus voor haar zal er zeker iets terug mee gaan in de koffer, maar wat weet ik nog niet. Het was vrij rustig op Downtown, dus nog even met Santa Claus op de foto, maar we waren niet zo tevreden en gokken op een betere shoot morgen in MK.

Vanochtend stonden we, mede door de jongens, weer vroeg naast ons bedje. Maakt niet uit, heb maar opgeruimd, gedoucht, alles ingepakt en rond 7.45 zaten we in de auto op weg naar De 'happiest place on earth'.

We stonden lekker op het voorste parking lot en na 2 minuten lopen,mogen we in de tram om de Ferry te pakken van het TTC naar de ingang van Magic Kingdom. De Ferry is altijd wat langer, maar vinden we altijd wel wat gezelliger dan de monorail.
Natuurlijk had ik weer een plannetje, gebaseerd op The unofficial Guide, druktevoorspellingen en mijn eigen ervaringen en kennis van diverse soorten attracties. Dus gingen we eerst naar Peter Pan, Winnie the Pooh en daarna Splash mountain en Jungle cruise. De gehele dag door kunnen we stellen dat we nagenoeg geen wachttijden hebben gehad, alleen bij Haunted Mansion en Jungle Cruise(10 minuten) Hieronder een foto van onze Alec die de plattegrond bekijkt maar een regenboog ontdekt..

We wilden dan toch maar Santa Claus een bezoekje brengen bij de City Hall maar de wachtrij was net gesloten, 1520 uur konden we wel weer terecht. Dan maar even parade kijken vanaf daar ; bleek een ideale spot !! Echt bijna alle characters zijn naar de jongens toegekomen !! Alsof het allemaal speciaal voor ons was, het was geweldig. Het was echt 10 minuten genieten, perfect gewoon ! Daarna snel terug naar de wachtrij voor santa, maar cast member had zich in tijd vergist, het was 10 minuten later. Maar ze waren heel aardig ; we mochten daarom in de 15 minuten die we nog moesten wachten, vooraan komen. We mochten onbeperkt in het decor foto's maken, met de fotograaf en eigen toestel en op het bankje wachten ipv staan zoals alle anderen !! Superaardige geste, ik moet zeggen, dit zullen ze in Parijs helaas niet doen.

En zo kwam er aan deze warme (27 graden) onbewolkte dag ineens een vreemd einde toen het binnen een half uur dicht trok. En toen we uit het spookhuis kwamen was de buggy totaal nat geregend.... We besloten bij Columbia Harbour house wat te eten en het voor gezien te houden deze dag. Morgen koelt het af naar de koudste dag van onze vakantie ; 17 graden....maar eerlijk gezegd, lig ik daar niet echt wakker van, en Nico ook niet, 17 graden met zon is nog altijd lekker in deze tijd van het jaar...
Op naar het rijk der dieren, het park dat de inspiratie was van onze Zuid Afrika reis ; Animal Kingdom
Have a magical night !! See y'all tomorrow !!

7 opmerkingen:

  1. Klinkt als een heerlijke dag.

    Het lijkt ons super om met de kerst in Orlando te zijn. Wat een geluk met de parade en de fotoshoot.

    Geniet er maar lekker van. het weer is hier nog steeds hopeloos.

    Heel veel plezier!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooohhh, wat een pracht en praal overal dat kunnen ze bij Disney als geen ander. Ik ben ook helemaal kerstgek en de bomen (!) staan bij ons al in de kamer hahaha. Geniet lekker van Animal Kingdom, wij lezen graag mee.
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik llas dat jullie een goeie reis hebben gehad en dan kan nu de vakantie beginnen.Wat een leuke dag hebben jullie gehad. Wij zijn nu 3 weken thuis en hebben veel heimwee, dus genieten we lekker met jullie mee. Heerlijke temp. zijn dit om door te brengen in de parken.Veel plezier morgen in Animal kingdom.

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. t'is toch een beetje gek, met korte broek een kerstfoto maken. Is dit een jaloerse reflectie.....tja helaas wel :)
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker hoor dat het voor jullie nu echt begonnen is.
    Lijkt mij ook helemaal top om in deze periode eens te gaan.
    Ik ben alleen bang dat het op 't werk niets echt gewaardeerd wordt als ik 2 weken vrij neem rond de feestdagen.
    Jullie in ieder geval heel veel plezier en geniet van het lekkere warme weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt oor jullie lieve reacties allemaal, het is idd allemaal leuk, maar ook heel veel en zeker af en toe vreemd ; kerstliederen in je korte broek...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou, jullie kerstkaart id dus ook meteen klaar!
    Wat een heerlijke dag en wat lekker dat je bijna niet hebt moeten wachten.

    BeantwoordenVerwijderen